encabezadocatalan

Per participar en la promoció has de completar aquesta enquesta.

Si has visitat alguna de les destinacions del Club i una de les empreses col·laboradores t’ha convidat a participar en aquesta promoció, estàs d’enhorabona, pots guanyar un viatge d’autèntic ecoturisme.

#SoyEcoturista és una promoció impulsada per la Secretaria d’Estat de Turisme i el Club Ecoturismo en España, vinculada a la creació de l’anomenat Observatori d’Ecoturisme a Espanya, un estudi demoscòpic amb el qual es vol conèixer la situació actual, l’evolució i la importància l’ecoturisme com a model de desenvolupament sostenible per als espais naturals.

Si has visitat una de les destinacions associats al Club Ecoturismo en España, i has rebut una invitació per participar en la promoció #SoyEcoturista en algun dels allotjaments o empreses d’activitats col·laboradores, tens l’oportunitat de guanyar un fantàstic viatge per a dues persones a qualsevol de les destinacions que trobaràs al catàleg de premis. El Club Ecoturismo en España sortejarà cada quatre mesos un viatge entre tots els participants que hagin omplert correctament el qüestionari de la promoció. Aquest qüestionari és totalment anònim; tan sols et demanarem el teu correu electrònic com a mitjà de contacte per si guanyessis algun dels premis.

Totes les respostes es tractaran com dades agregades. Els responsables de l’estudi es comprometen a no considerar cap dada de forma individualitzada

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Consulta les Bases de la promoció.

CONTACTA CON NOSOTROS

Desde el Club de Ecoturismo Soy Ecoturista apreciamos mucho su opnión. Siéntete libre de contarnos tus dudas.

Enviando

Accede con tu Usuario o E-Mail

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account